DvS Data Intelligence: specialist in DATA integratie en business INTELLIGENCE.

Keywords: ETL, Business Intelligence, Datawarehousing, Datavault, Kimball, Informatica PowerCenter, SQL, PL/SQL, relationele databases, performance tuning, data analyse, datakwaliteit verbetering, bug-fixing, integriteit, plezier!

Ik ben een senior ETL specialist met meer dan 15 jaar ervaring in de BI wereld. Van “nature” ben ik een Oracle man, maar ik kan ook erg goed overweg met een SQL Server, Sybase IQ/ASE en DB2 omgeving. Ik ben een zeer ervaren SQL programmeur die z’n uitdaging vindt in data-analyse, datakwaliteit verbetering, bug-fixing en performance tuning. Hands-on ervaring met AGILE/SCRUM en traditionele (D)SDM ontwikkel methoden, ITIL beheer organisaties en Prince2 gestuurde projecten.

Ik heb uitstekende communicatieve vaardigheden, werk snel en accuraat en kan, zowel zelfstandig als in een team, effectief werken. Ik kan gemakkelijk communiceren met diverse lagen in een organisatie, van techneut tot manager. Indien omstandigheden dat vereisen, ben ik in staat om mij nieuwe technieken, tooling en procedures snel eigen te maken.

Gedurende mijn hele IT carrière ben ik ingezet op Business Intelligence en Datawarehouse projecten in diverse sectoren: Media, Financiële Dienstverlening, Reizen, Transport & Logistiek, Telecom, Retail, Energie en Zakelijke Dienstverlening.

 

View my profile on LinkedIn

Op de diensten van DvS Data Intelligence zijn Algemene Voorwaarden van toepassing.
Deze zijn hier te downloaden.